Γνωρίζατε ότι ολόκληρος ο πηγαίος κώδικας για το λογισμικό υπολογιστή πτήσης του Apollo 11 βρίσκεται στο GitHub; Ο φάκελος της σύμβασης και των εγκρίσεων αναφέρει: "ΥΠΟΒΟΛΗ: MARGARET H. HAMILTON, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 69"
Ο κώδικας είναι εντελώς αδιάβαστος σε οποιονδήποτε έχει συνηθίσει σε σύγχρονες γλώσσες προγραμματισμού, αλλά στα σχόλια υπάρχουν αρκετά easter eggs.
Το όνομα του αρχείου ανάφλεξης είναι "BURN_BABY_BURN.agc". Σε ένα μπλοκ κώδικα μερικές εκατοντάδες γραμμές κάτω σε αυτό το αρχείο, ένας προγραμματιστής έβαλε στα σχόλια "HELLO THERE" στην πρώτη γραμμή και στη συνέχεια "GOODBYE AGAIN SOON" στην τελευταία γραμμή.
Στο αρχείο LUNAR_LANDING_GUIDANCE_EQUATIONS.agc, ένας προγραμματιστής, όπως και οι σύγχρονοι προγραμματιστές, έβαλε κάποιο προσωρινό κώδικα που καταλήγει να είναι μόνιμος με το σχόλιο "TEMPORARY, I HOPE HOPE HOPE"
Και στο αρχείο "THE_LUNAR_LANDING.agc" υπάρχει ένα σχόλιο, "PLEASE CRANK THE SILLY THING AROUND" και μετά μερικές γραμμές κάτω το σχόλιο είναι "OFF TO SEE THE WIZARD..."

Δείτε όλο το πηγαίο κώδικα εδώ: https://github.com/chrislgarry/Apollo-11